ECHY | Colas regional headquarters
For Colas’ regional headquarters, ECHY equipped a rest located at the heart of the building. The zone to illuminate couldn’t benefit from direct natural light. At the end : a room bathed in daylight for all the workers comfort.
ECHY , installation , office , well-being
1397
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1397,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Colas

 

For Colas’ regional headquarters, we equipped a rest located at the heart of the building.

 

The zone to illuminate couldn’t benefit from direct natural light. The integration of ECHY’s technology allow to light up a zone unattainable by other natural lighting technologies (skylights, etc.)

 

At the end : a room bathed in daylight for all the workers comfort.

LOCATION

Colas regional headquarter, Aix-en-Provence FRANCE Rest room at the heart for the building

YEAR

2017

INSTALLATION

Captation system : 1 tracker ECHYhome Luminaires : Two Aerio