ECHY | ENPC
Discover ECHY's installation for the Ecole des Ponts et Chaussées. The aim was to bring sunlight in a underground office. Learn more by discovering photos and our client testimony.
ECHY , installation , office , underground , comfort
1395
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1395,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

ENPC

Our installation for the Ecole des Ponts et Chaussées aimed to bring sunlight in a underground office.

 

“The light is less agressive than electric lighting, the atmosphere is soft and soohing. When I leave my office, I readapt myself more easely at the outside light and I know exactely what the weather is outside.

I feel reconnected to outside ! 

My office becomed the resting room of my colleagues. They feel at ease and relaxed, no need to go outside !

 

Pascal, Designer et École des Ponts ParisTech

Location

Ecole Nationale de Ponts et Chaussées, Champs-sur-Marne FRANCE Underground copy room

Year

2012

Installation

Captation system : 1 tracker 6 modules Eschysse Luminaires : Hidden Charm, Water drop and Aerio